Black Man With Turban +Basket In Resin

Aksesorë shtëpie me një dizajn unik.

SKU: 345-230 Kategoritë: ,
Brandet:
Dimensione 30x30cm
H 45cm

Përshkrim

Aksesorë shtëpie me një dizajn unik. Mbrojnë vlera të tilla si origjinaliteti, origjinaliteti dhe cilësia.