Betoform

L0

Kompensata (betoform) është një lloj druri i përpunuar, prodhuar nga fletë të holla druri të ngjitura së bashku në drejtime me kënde të drejta me njëra-tjetrën.

186 Views
Kategoritë:
Brandet: Holmen Wood ProductKeitele Group OySca Wood AbUpm Pulp Sales OyVersowood Oy

Përshkrim

Kompensata (betoform) gjendet kryesisht në shumë përdorime që kërkojnë materiale me cilësi dhe rezistencë të lartë ndaj ndaj forcave të konsiderueshme. Kjo rezistencë e lartë ndaj tendencës për t’u thyer, tkurur, përkuljes, dhe shtypjes, e bëjnë kompensatën produkt të përsosur për përdorime të brendshme dhe të jashtme. Eshtë për t’u theksuar përdorimi në konstruksionet e ndërtimit (formimi i kallëpeve të betonit).