Betofilm

L0

Panelet e veshura me kompensatë (betofilm)janë një lloj kompesatë e përbëre nga një shtresë bazë prej druri te butë e veshur nga të dy anët në formë sanduiçi me rimeso. Kryesisht e përdorur në ambiente të brendshme.

306 Views
Kategoritë:
Brandet: Holmen Wood ProductKeitele Group OySca Wood AbUpm Pulp Sales OyVersowood Oy

Përshkrim

Kompesata e veshur me film (betofilm) gjendet kryesisht në shumë përdorime që kërkojnë materiale me cilësi dhe rezistencë të lartë ndaj ndaj forcave të konsiderueshme. Kjo rezistencë e lartë ndaj tendencës për t’u thyer, tkurur, përkuljes, dhe shtypjes, e bëjnë kompensatën produkt të përsosur për përdorime të brendshme dhe të jashtme. Eshtë për t’u theksuar përdorimi në konstruksionet e ndërtimit (formimi i kallëpeve të betonit).