Bench Trellis Black Velvet

Eichholtz dizajnon koleksione të sofistikuara sinonim të mobiljeve luksoze elegante dhe të përjetshme dhe pajisje shtëpiake

Dimensione WIDTH 140 DEPTH 45 HEIGHT 48cm
Materiale Stainless Steel, Velvet

Përshkrim

Eichholtz dizajnon koleksione të sofistikuara sinonim të mobiljeve luksoze elegante dhe të përjetshme dhe pajisje shtëpiake