Bag Goldwynn

Eichholtz dizajnon koleksione të sofistikuara sinonim të mobiljeve luksoze elegante dhe të përjetshme dhe pajisje shtëpiake

SKU: 107437 Kategoritë: ,
Brandet: Eichholtz
Ngjyra Dark Grey
Dimensione W:45 D:22 H:40 cm
Vëllimi 0.0397

Përshkrim

Eichholtz dizajnon koleksione të sofistikuara sinonim të mobiljeve luksoze elegante dhe të përjetshme dhe pajisje shtëpiake