Armchair Laurie

“Një dizajn kompakt, elegant dhe komod: Laurie është riinterpretuar në një çelës bashkëkohor nga studioja Calvi Brambilla.

Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Një dizajn kompakt, elegant dhe komod: Laurie është riinterpretuar në një çelës bashkëkohor nga studioja Calvi Brambilla. Tërheqja e freskët e imazhit të saj arrihet duke përdorur forma elementare, fshikëzuese, gjeometrike. Forma e tij dalluese përbëhet nga një guaskë e poshtme dhe një mbështetëse e madhe, e lakuar, e bashkangjitur duke përdorur një mekanizëm të thjeshtë të huazuar nga industria e automobilave. Vëllimet e tij komode, ju ftojnë të uleni dhe të relaksoheni