Arlington Floor Lamp

L0

Duke reflektuar bukurinë e aranzhimit tuaj të mobiljeve, llamba skulpturore Arlington për dysheme ngjall një ambient të këndshëm të brendshëm.

Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Korniza prej çeliku inox mbështetet në një bazë graniti të zi dhe vjen me një abazhur trapezi të zi.