ARCE ELEMENT

L0

Ky xham me tre dyer ka për qëllim të ndajë zona të ndryshme brenda së njëjtës dhomë dhe të sigurojë hapësira më intime.

149 Views

Përshkrim

Availableshtë i disponueshëm në përfundimet e lisit gri, lisit të lehta të krehur, lisit të zi të krehur, lisit të tymosur, Sucupira, të pikturuar me shkëlqim në ngjyrat e shkretëtirës, antracitit, gri çeliku, kafe moçali, të kuqe me tulla ose të pikturuar në gummalak.