Andrew Bar Stool

Versmissen është një kompani holandeze e dizajnit të brendshëm që operon në mbarë botën.

SKU: ANDREWSTANTRA Kategoritë: ,
Brandet: Versmissen
Materiali Steel Frame
Specifikat e materialit Kompozitë 100% PES / Abrasion 25.000 Martindale / Lightfastness 4-5
Finish Black Powder Coating
Diametri (cm) 37
Lartësia (cm) 76
Vellimi (m3) 0.17
Pesha Nett (kg) 5

Përshkrim

Versmissen është një kompani holandeze e dizajnit të brendshëm që operon në mbarë botën. Ato projektojnë dhe zhvillojnë mobilje, ndriçuesa dhe aksesorë. Cilësia e jashtëzakonshme dhe një përzierje e stileve ndërkombëtare.