Ameba P preta topo bronze

Këto objektet magjepsëse të artit dhe dizajnit lindin në mendjen e stilistëve dhe artistëve më të njohur nga të gjitha anët e botës.

SKU: RM-AME P PRETA Kategoritë: ,
Brandet:
Modeluar nga Regina Medeiros
Ngjyra preta
Madhësia P
Dimensione 29 / 18 / 5

Përshkrim

Këto objektet magjepsëse të artit dhe dizajnit lindin në mendjen e stilistëve dhe artistëve më të njohur nga të gjitha anët e botës. Koleksione ekskluzive që ngjallin emocione të thella dhe mbartin histori domethënëse.