Alpine Oak Nature

L0

HARO Laminate floor TRITTY 100

Gran Via 4V Alpine oak nature* authentic/matt
Top Connect

156 Views
SKU: 526709 Kategoritë: ,
Brandet: Haro
Struktura Laminate
Kodi 526709 Alpine Oak Nature
Klasifikimi TRITTY 100
Fuga 4V
Dimensionet 8 x 243 x 2200 mm
Sipërfaqja Authentic matt
Montimi Top Connect!

Përshkrim

Parketi me shumë shtresa nga HARO përdor një konstrukt të ekuilibruar me 3 shtresa që vendosen në drejtime të ndryshme. Kjo zvogëlon bymimin dhe tkurrjen natyrore të drurit deri në 70%. Në krahasim me dyshemetë prej druri masiv, parketi me shumë shtresa është gjithashtu zgjedhja më e mirë për sa i përket qëndrueshmërisë, ekologjisë dhe raportit çmim-cilësi.
HARO PARQUET ju jep qetësinë që keni instaluar një dysheme të sigurt dhe të rehatshme në shtëpinë tuaj. Prova më e mirë është performanca e shkëlqyeshme ndaj zjarrit, rezistenca ndaj rrëshqitjes dhe vetitë termike të këtij parketi.