Veko-Concept-Carpets-blog-1

Dizenjoni interiorin tuaj të brendshëm me stilet kontemporane dhe klasike të koleksionit tonë të tapetëve/qilimëve!

Tapete/Qilima për shtëpi dhe jo vetëm. Zbuloni disa nga koleksionet tona të tapeteve/qilimave dhe inspirohuni se si mund t’i kombinoni ato me çdo stil të brendshëm.

Qilime dhe Tapete

Tapetet/Qilimat  jane aksesorë të cilët  tregojnë stilin tuaj personal në dizajnin e brendshëm, duke e bërë më të lehtë ndryshimin e pamjes së një dhome.

 Është më e thjeshtë të përdorësh tapete/qilima për të krijuar një interior të ndryshëm në çdo dhomë, duke përdorur modele në ngjyra dhe dizajne të ndryshem, pa pasur nevojë të ndryshosh të gjithë interiorin tuaj.

Dekoroni dhoma që ju sjellin dritë, rehati dhe stil me koleksionet tona më të preferuara të tapeteve/qilimave, duke krijuar një atmosferë të ngrohtë dhe të relaksuar.

Gjeni frymëzim për modele interioresh të ndryshme me tapete dhe qilima nga markat tona më luksoze.

Tapete/Qilima për çdo ambient: shtëpi, hotele, dyqane, holle etj.

Gjithashtu mund të eksploroni koleksionin tonë (disa prej atyre qilima të punuar me dorë) në një sërë stilesh për t’iu përshtatur hapësirës tuaj ashtu siç duhet. – tani në një ulje deri në 50% nga çmimin i tyre fillestar.

https://veko-al.com/wp-content/uploads/2021/06/carpet-sale-2.pdf

Veko Concept Carpets blog (8)
Veko-Concept-Carpets-blog-9
X