Beach Bar-”La Brisa”

Projekt i realizuar me produkte druri nga #Veko, me standardin dhe cilësinë më të lartë.


#pisheeimprenjuar #traredekorativ


Streha ideale në mes të natyrës, duke krijuar një ambient të freskët dhe relaksues. Tek  Veko do te gjeni te gjitha produktet e drurit per krijimin e stendave/pergolave si : trare dekorative, binare te zdrukuar, kadrona,  dysheme druri, ristela etj

X