2017-2018

Zgjeron aktivitetin duke investuar në linjën e re të prodhimit Veko Panel

Prodhimi i produkteve të çertifikuara, tashmë zgjerohet edhe me prodhimin e paneleve prej druri masiv të cilësisë së lartë, duke konsoliduar kështu më tej pozitën e Grupit VEKO në tregun vendas, por dhe të rajonit më të gjerë gjeografik, në fushën e tregtimit të produkteve drusore.

Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping
X