2014-2015

Krijimi i D-Concept, sot VEKO Concept

Sjell në Shqipëri një tjetër koncept për dizajimin e ambjenteve te brënshme dhe të jashtme, Veko Concept

Përvoja multi-dimensionale dhe koncepti i sofistikuar për dekorimin dhe dizajnin përbëjnë asetet primare të Veko Concept. Përfaqësues i firmave më të njohura në sektorin e design-it, në një ekspozitë unike 1500 m² shndërron filozofinë e saj në një propozim të ri estetik.

X