White Village Oak

L0

EGGER-Dysheme laminat në format klasik me pamje druri ideal për çdo ambient.

White Village Oak është një koleksion i ri me një pamje vibrante të drurit dhe shenja në një ngjyrë të çelët.

 

352 Views
SKU: EPL085 Kategoritë: ,
Brandet: Egger
Struktura Laminate
Kodi EPL 085
Klasifikimi Classic 10/33, 4V
Dimensionet 8 x 193 x 1292 mm
Sipërfaqja Omnipore
Montimi Clic it!

Përshkrim

Përfitimet

  • I qëndrueshëm dhe rezistent në kohë për shkak të sipërfaqes rezistente ndaj konsumit dhe dritës
  • Mirëmbajtje e lehtë dhe antibakterial për shkak të sipërfaqes që pastrohet lehtë dhe pengon prodhimin e baktereve
  • Antistatike – zvogëlon ngarkesat elektrike
  • I përshtatshëm për përdorim me ngrohje në dysheme
  • Një larmi e madhe e dekoreve dhe formateve për kërkesat individuale të dizajnit
  • Prodhuar me lendë druri nga pylltaria rajonale,(Gjermani) e çertifikuar – 100% pa PVC
  • Instalim i lehtë falë sistemi të montimit CLIC it!
  • Raport i shkëlqyeshëm çmim-cilësi

Nga një dhomë normale për të jetuar në një papafingo te vogël, nga një stil rural në një dhomë hoteli luksoze : Laminati është një nga llojet më të njohura të dyshemesë që ekziston  dhe një nga më të përdorurat. Për shkak të shumëllojshmërisë së dekoreve, që nga me modernet, deri tek modelet skandinave dhe më elegante, dizajni perfekt mund të gjendet për çdo dhomë dhe interior të brendshëm. Përveç gamës së gjerë të dekoreve, dyshemeja laminat  ofron cilësi të lartë dhe veti funksionale. Laminati është i fortë, me mirëmbajtje të lehtë dhe i shpejtë për t’u instaluar. E gjithë kjo në një raport të shkëlqyeshëm të cilësisë dhe çmimit. Ndjeni cilësinë e laminateve tonë në çdo hap.