Grabo Acoustic floor 1260_17_218

Dyshemeja Grabo Acoustic ka qëndrueshmëri të lartë vetinë e izolimit nga zerat dhe zhurmat.

Kategoritë:
Brandet: Graboplast
Përmasat 0.006 x 20 x 21 m

Përshkrim

Përveç izolimit të zërit, produkti siguron rehati shumë të mirë të këmbës dhe një ambient të këndshëm.

Acoustic 6 TEX është dysheme akustike me trashësi 6 mm që ka sipërfaqe speciale të spërkatur me SiC.

Izolimi i zërit është 20dB.