The Crown Hotel Tirana

The Crown Hotel Tirana-Një projekt  fantastik i realizuar në zemër të Tiranës.

Dyshemeja e shtruar me parket Inxhinierik Oak Auberlin nga Veko.

Nuk mund të gaboni kurrë në prestigjin unik parketi inxhinierik i sjell një ambienti bashkëkohor luksoz.

Eleganca e parketi inxhinierik Oak Auberlin është gjithmonë bashkëkohore dhe ju lejon të krijoni një mjedis miqësor të dyshemesë/ambientit që do të qëndrojë me ju për shumë vite në vijim.

ParketI Inxhinierik Oak Auberlin Mund të kombinohet me të gjitha stilet e mobilimit dhe në të njëjtën kohë t’i japi çdo dhome një pamje të këndshme.

X