resorte dhe hotele

Resort Uji i Ftohte Tepelene

Hotel Uji i ftohtë Tepelenë, një relitet mbresëlënës i dizenjuar nga Andaras Studio, fasada dhe interieri i të cilit është kyer me të gjitha produktet e drurit dhe dyshemesë nga Veko Group, tashmë ka hapur dyert për të gjithë adhuresit e natyrës.

Fasada është veshur e gjitha me veshje druri me standardet më të larta duke u pershtatur ne harmoni me natyren.

Interiori i brendshem, veshja e dyshemeve është shtruar me parketet nga Veko Group duke ofruar cilësi, estetikë dhe komoditet maksimal.

Në më shumë se 28-vjet Veko është prezent ne projektet më të rëndësishme të vendit tonë, me angazhimin të plotë, për të përfunduar çdo projekt me sukses dhe cilësi.

Ne jemi krenarë që punimet në këtë hotel, si një nga bashkëpunetorët kryesorë, janë kryer në përputhje me standardet më të larta.

 Realizimi i këtij projekti do të ishte i pa mundur pa besimin e investitorit, profesionisteve, projektuesve të hotelit, Andaras Studio, dhe mbështetjes së gjithë bashkëpunetorëve të tjerë.

X