Pesë arsye për të zgjedhur…. laminate për ambientin tuaj!

Efektet mahnitëse të drurit dhe përfundimet klasike të laminateve mbulojnë të gjitha opsionet e mundshme kur bëhet fjalë për dizajnin. Dhe mbi të gjitha është i fortë, ekologjik dhe shumë i përshtatshëm.

Laminate

1-JETESË E SHENDETSHME

Laminatet nuk përmbajnë PVC dhe plastifikues, dhe janë të bërë kryesisht nga druri. Nuk lëshojnë asnjë papastërti, duke e bërë atë ideal për dhomat e fëmijëve dhe mirëmbahet shumë lehtë.

Laminate

Laminatet për dysheme ofrojnë një mjedis të shëndetshëm në të cilin mund të jetoni.

2-REZISTENT NDAJ LAGËSHTIRËS

Përdorimi i laminatit sjell në jetë ëndrrën e dyshemesë prej druri në banjë dhe kuzhinë. Teknologjitë e reja tani e kanë bërë këtë dysheme edhe më rezistente ndaj lagështirës: Laminat Aqua + ka një sipërfaqe të papërshkueshme nga uji.Falë laminateve tona, fëmijët tuaj mund të spërkaten dhe sa të dëshirojnë në çdo kohë banje.

Laminate

Uji dhe avulli nuk ndikojnë kundër laminateve Aqua +! Laminati AQUA + ka një sipërfaqe të papërshkruar nga uji.

3-DIZAJN AUTENTIK

Pamje mbresëlënëse që tregojnë një histori, laminate elegante që ngrenë dyshemenë në një tjetër nivel, pamje të  druri që japin një ndjesi skandinave. Pavarësisht nga stili juaj i veçantë i brendshëm, tek ne ekzistojnë disa laminate që përputhet në mënyrë të përsosur me dëshirat dhe ambientin tuaj të arredimit.

Të  fortë dhe gjithmonë tërheqës – edhe nën presion!

Laminate

4-Dysheme Laminate për gjithë jetën.

Dyshemeja juaj duhet të duket më së miri gjatë gjithë kohës. Dhe pikërisht për këtë është krijuar laminati- sipërfaqet e forta nënkuptojnë se ato janë tepër rezistente ndaj gërvishtjeve, goditjeve dhe trafikut të lartë që mund të kenë. Laminate për shtëpi, por laminate edhe për ambiente komerciale.

Laminate

5-EKOLOGJIKE

Krahasuar me shumë zgjidhje të tjera për dysheme, të tilla si pllaka qeramike, laminatet janë plotësisht të riciklueshëm.

 Një laminat i cili përbëhet kryesisht nga druri industrial i çertifikuar nga PEFC, mbeturina druri nga sharrat (p.sh. copa druri) dhe i lidhur me shtresa lidhëse ekologjike, është plotësisht i riciklueshëm.

Laminatet japin ndjesinë natyrës në shtëpinë tuaj

X