Pendant Etruscan

Krijoni një atmosferë të këndshme dhe harmonike duke varur Nriçuesin Etruske katrore mbi tryezën tuaj të ngrënies ose komodinën.

Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

“Krijoni një atmosferë të këndshme dhe harmonike duke varur Nriçuesin Etruske katrore mbi tryezën tuaj të ngrënies ose komodinën. Me pajisjen e tij prej bronzi të përfunduar dhe abazhurin prej alabastri katror, ​​kjo varëse e bukur i jep dekorit tuaj një prekje romantike që është thjesht e parezistueshme. Për një efekt befasues
mblidhni disa nga këto varëse katrore me homologët e tyre të rrumbullakët dhe grupojini së bashku mbi tryezën tuaj të kafesë.”