ALDER A (C.L)

ALDER A (C.L)

Skeda teknike:

Alder (C.L)

Cilësia A

• prezencë sporadike nyjesh të vogla dhe të shëndetshme
• prezencë sporadike ujrash të theksuara
• përdorimi i zemrës së drurit nuk lejohet
Execution time: 0.012279987335205
Page section:productDB Connection closed!