Monster

L0

Një karrige e butë, e fryrë dhe me stil si simbol i betejës së përjetshme midis forcave të kundërta që ndodhin në jetë dhe mund të njihen lehtësisht brenda vetes, nëse kemi guximin të hapim sytë.

121 Views
Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

E frikshme? Aspak! Ju harroni gjithçka për përbindëshin sapo të uleni dhe të shijoni komoditetin dhe butësinë e karriges. Versioni i nënshkrimit, lideri i patrembur i familjes tonë Monster, vjen i veshur me lëkurë Moooi Origjinale të Zezë Sintetike me një fytyrë të qëndisur.