Melamina

L0

Linja e Melaminave është e disponueshme në një larmi të madhe dimensionesh, ngjyrash dhe dizajnesh, përfshirë edhe imitimin e drurit, me sipërfaqe të lëmuara apo reliev, sipërfaqe mat dhe me shkëlqim, etj.

539 Views
Kategoritë:
Brandet: Holmen Wood ProductKeitele Group OySca Wood AbUpm Pulp Sales OyVersowood Oy
Origjina Greqi
Trashësia (mm) 8 - 16 - 18 - 25
Gjerësia (mm) 1830
Gjatësia (mm) 3660

Përshkrim

Të gjitha produktet e melaminave ofrojnë rezistencë, qëndrueshmeri të lartë dhe pamje estetike.
Seria e melaminave është disponibël në një rang të gjerë ngjyrash, dizenjosh, përfshirë këtu dizenjot imituese të drurit, me sipërfaqe mat, me shkëlqim, etj… Koleksioni që disponojmë pranë showroom-it tone në VEKO, ndryshon në vazhdim në përputhje me plotësimin e kërkesave, në varësi të konsumatorëve, në lidhje me prodhimin e mobiljeve moderne dhe ndryshimit të dizenjove që gjejnë përdorim të gjerë në ambientet e brendshme.