Mdf

L0

Është një produkt i inxhinierizuar i përbërë nga thyerja e mbetjeve të drurit të fortë ose drurit të butë në fibra druri duke formuar panele. MDF në përberjen e saj nuk ka copëzime, mund të pritet lehtësisht, të shpohet, të gdhendet, etj… pa e dëmtuar sipërfaqen.

203 Views
Kategoritë:
Brandet: Holmen Wood ProductKeitele Group OySca Wood AbUpm Pulp Sales OyVersowood Oy

Përshkrim

Karakteristikat e veçanta të MDF-së e bejnë produktin final ideal për prodhimin e mobiljeve, elementeve dekorative, dyerve, konstruksioneve në ambiente të brendshme dhe përgjithësisht për përdorime që kërkojnë veti të veçanta mekanike.  Lyerja mund të përdoret në përfundim të punës.