MELAMINE

MELAMINE

Linja e Melaminave është e disponueshme në një larmi të madhe dimensionesh, ngjyrash dhe dizajnesh, përfshirë edhe imitimin e drurit, me sipërfaqe të lëmuara apo reliev, sipërfaqe mat dhe me shkëlqim, etj. Linja rinovohet vazhdimisht në përputhje me kërkesat moderne të mobilierisë dhe tendencat e dizajnit të ambienteve të brendshme. Melaminat ofrojnë rezistencë, qëndrueshmëri dhe estetikë të lartë, dhe përbëjnë një nga produktet bazë për prodhimin e mobilieve.

Technical file:

 sshot-13-1.jpg

Execution time: 0.022979021072388
Page section:productDB Connection closed!