Epw

L0

Dysheme e krijuar për çdo ambient të jashtëm dhe brendshëm. EpDeck ka një pamje klasike dhe rezistencë të qëndrueshme.

287 Views
Kategoritë: ,
Brandet:
Struktura Dysheme për ambient të jashtëm Deck
Dimensionet 20 x 120 x 2300 mm 22x144x 2300mm
Sipërfaqja Reliev me kanale dhe natural
Ngjyrë Kafe, Çokollatë,Gri
Montimi Me Klipse

Përshkrim

Kurimi i verandave dhe ambienteve të tjera te jashtme me EPW Decking ēshtë zgjedhja ideale.

  • Dyshemeja EPW Decking

Avantazhet:

  • Mirëmbajtje e ulët
  • Rezistent në ambient të jashtëm
  • Instalim i lehtë
  • Të ricikluecshme
  • Rezistent ndaj agjentëve atmosferikë
  • Nuk krijon: copëzime, myk, kalbje, kërpudha etj
  • Epw Decking është një nga dyshemetë më të mira për perdorim të jashtëm, tepër rezistente dhe me dizajne elegante.
  • Duke ofruar shumë koleksione të ndryshme me dizajne dhe cilësi superiore për ambiente të jashtme deck, Veko garanton një përfundim të mrekullueshëm në natyrë për tarracën, shtëpinë apo kopshtin tuaj.