Desk Chair

L0

Shtoni stil ekzekutiv në hapësirën tuaj të punës në shtëpi ose studioni me Kryetarin e Tavolinës së Kryqit.

91 Views
Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Duke shfaqur një bazë këmbë të mbështjellë prej çeliku të pandryshkshëm dhe një mbulesë lëkure të zezë prej lëkure faux, kjo karrige moderne zyre ofron një përvojë të rehatshme të uljes.