Decanter Gatsby

L0

Hidhini mysafirëve tuaj një pije në stilin joshës të viteve 1920 me Getsby Decanter Set.

Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Ky grup tërheqës i xhamit të kristaltë përmban një shishe të madhe dekanteri me kapak dhe katër gota uiski të lakuara bukur.