Chess

L0

Tabela e Shahut është një tryezë për kohën e kaluar, rivalitetin dhe zgjuarësinë.

245 Views
Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese.

Përshkrim

Tabela e Shahut është një tryezë për kohën e kaluar, rivalitetin dhe zgjuarësinë. Disa njerëz nuk mund ta durojnë humbjen e tyre, disa njerëz nuk duhet të fitojnë. Sidoqoftë, një mat është gjithmonë i pashmangshëm!