Bassotti

L0

Një tryezë për çdo rast ose një kombinim i tryezave të vendosura krah për krah dhe njëra mbi tjetrën për tu dekoruar me elegancë, sens praktik dhe një prekje humori.

188 Views
Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese.

Përshkrim

Një tryezë për çdo rast ose një kombinim i tryezave të vendosura krah për krah dhe njëra mbi tjetrën për tu dekoruar me elegancë, sens praktik dhe një prekje humori. Koleksioni i tryezës Bassotti nga Marcel Wanders bashkon hirin e ngurtë të majave të tryezave prej mermeri me lehtësinë e shkëlqimit të këmbëve në formë klasike.