Bango

L0

Bangot janë komponente gjysëm të gatshëm të mobiljeve të cilat janë prodhuar duke përdorur metodën ‘post-forming’ dhe ofrojnë zgjidhje të shpejtë dhe të thjeshtë për përdorimet në mobiljet shtëpiake apo dhe për mobilje profesionale.

278 Views
Kategoritë:
Brandet: Holmen Wood ProductKeitele Group OySca Wood AbUpm Pulp Sales OyVersowood Oy

Përshkrim

Bangot janë produkte të disponueshme me një shumëllojshmëri ngjyrash dhe dizenjosh. Kanë rezistencë të lartë kundër gërvishtjeve, temperaturave të larta, lagështirës dhe acideve. Theksohet përdorimi me i shpeshtë në mobiljet e kuzhinës.