Autonivelant për shtrimin e parketit – Wakol Z 630

Kategoritë:
Brandet: Wakol
Përzierje përafërsisht 6.0 l ujë + 25 kg Z 630
Konsumi përafërsisht 1.5 kg/m²/mm trashësi aplikimi
Koha e vendosjes e përshtatshme për ecje pas përafërsisht. 2-3 orë; gati për shtrimin deri në 5 mm pas 24 orësh; deri në 10 mm pas 48 orësh; deri në 20 mm pas 5 ditësh
e zgjatur deri në 20 mm
e pa zgjeruar 1-10 mm
Magazinimi ruani në një vend të freskët dhe të thatë
Baza çimento speciale

Përshkrim

“Përdorimi
Komponim me bazë çimentoje për nivelim, trajtim të pabarazisë në trashësinë e shtresave prej 1 deri në 10 mm, të shtrirë deri në 20 mm brenda. Nga trashësia e shtresës 2 mm gjithashtu nën parket. Mund të përpunohet në kombinim me WAKOL D 3060 Plastification Additive. Mund të aplikohet me një rakel. Mund të pompohet. Me sasi kromati të ulët sipas REACH. “””