Adam

L0

Vjedhni shfaqjen me karrigen e mrekullueshme Adam.

196 Views
Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Duke nxjerrë bukurinë e përjetshme, kjo shtrojë moderne elegante e mesit të shekullit me tapiceri jeshile Albin dhe zbukurime të theksuara të kokës së thonjve, sigurisht që do të jetë një tërheqëse e syve në sallonin tuaj, dhomën e gjumit ose dhomën e zhveshjes.