Mobilimi perfekt për dizenjimin e dhomave për fëmijë!

1. Laminate ekologjike Të luash zbathur në dysheme është shumë më e bukur! Në një botë ideale të gjitha materialet që bien në kontakt me lëkurën e fëmijës suaj do të ishin ekologjike dhe pa substanca të dëmshme. Laminati  EGGER Comfort nuk është vetëm plotësisht natyrale dhe e lirë nga PVC dhe plastifikuesit, por është […]

Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping
X