Bashkëpunim, VEKO dhe EGGER, Janar 2009

Që prej fillimit të vitit 2009, kompania VEKO përfaqëson në tregun shqiptar parketet laminat të kompanisë gjermane EGGER, linjën Floorline, etj.
Execution time: 0.021195888519287
Page section:articleDB Connection closed!