”Sfida e Përsosmërisë”

Anëtarët e gjithë stafit dhe partnerët tanë ishin pjesë e trajnimit të JMK-së që u mbajt gjatë fundjavës 5-6 Shkurt.

Trajnimi dyditor ”𝗦𝗳𝗶𝗱𝗮 𝗲 𝗣𝗲𝗿𝘀𝗼𝘀𝗺𝗲𝗿𝗶𝘀𝗲” është një nga trajnimet më të mëdha të financuara për njerëzit tanë.

Dr.Yiannis Kalogerakis JMK-Anthropocentric Corporate Training, trajnues i niveleve ndërkombëtare ndau punën, përvojën dhe talentin e tij me të gjithë ne duke na berë të marrim më të mirën nga ky trajnim.
Duke shkëmbyer risite dhe produktet e reja inovative, duke shijuar koleksionin tonë të ri, duke kërkuar për NDr.Yiannis Kalogerakis JMK-Anthropocentric Corporate Training, trajnues i niveleve ndërkombëtare ndau punën, përvojën dhe talentin e tij me të gjithë ne duke na berë të marrim më të mirën nga ky trajnim.

Ne besojmë se trajnimi dhe zhvillimi i punonjësve të organizatës për të përvetësuar aftësitë e tyre ndikon në motivimin për tu përshtatur më së miri ndryshimeve të kohës.
Gjithmonë duke sjellë më të mirën për ju, për ne!

Finalizimi i këtij trajnimi të suksesshëm u kremtua në mënyrën më të mirë nga të gjithë ne! 😍🔥

Shijoni disa momente nga fundjava jonë!💙

𝗪𝗼𝗿𝗸 𝗛𝗮𝗿𝗱, 𝗣𝗹𝗮𝘆 𝗛𝗮𝗿𝗱!

X